Utcai Sport Autó Tuning
KeményszilentGarancia & AdatvédelemVásárlás-fizetésGyakori kérdésekSzilent tanácsadóKapcsolat
BELÉPÉS

E-mail cím: 
Jelszó:

KOSÁR

A kosár jelenleg üres.

HÍREK
Szilent teszt 2014-12-26 22:32
Korábbi szilent tesztünk, ezúttal BMW-ben
Tovább »
Új járművek 2014-02-06 9:35
Új Járművekhez érhetőek el szilentek.
Tovább »
VW T3 2014-02-02 14:33
Új termékek VW T3 tulajdonosoknak!

Tovább »
Totalcar 2013-12-06 12:06
Powerflex a címlapon!

Tovább »
Renault Clio II. 2013-12-03 15:36
Két új termék a Renault Clio II. tulajdonosok számára!Tovább »
Új Rover 75 szilent 2012-01-20 11:39
Új motorkitámasztó szilent

Tovább »
Vásárlási szerződés

Vásárlási szerződés

A Kipex Kft. által üzemeltetett powerflex.hu online áruházban történő vásárlás jogi feltételeit tartalmazza. Ön megrendelésének leadásával a vásárlónk lesz. Kérjük, rendelésének véglegesítése előtt feltétlenül olvassa el az alábbi dokumentumot. Kérdése esetén, forduljon bizalommal hozzánk.

Általános tudnivalók

Az powerflex.hu online áruház (továbbiakban Áruház) autóalkatrészt, szerszámot, autós irodalmat és kenőanyagot kínál eladásra. Az Áruházon keresztül történt elektronikus rendeléssel az alább leírt feltételek szerint vásárlási szerződés jön létre az Áruház és a rendelést leadó magánszemély vagy cég (továbbiakban vásárló) között. A vásárló a rendelés adatait összesítő „Rendelés megerősítés” oldalon a „Rendelés véglegesítése” gomb megnyomásával fogadja el a szerződés feltételeit.

A szerződő felek azonosítása

Az eladó

Kipex Kft. 
1037 Bp. Bécsi út 52.
Telefonszám: 06/20-560-4040
E-mail: info@powerflex.hu
Adóigazgatási szám: 22635277-2-41

A vásárló

Az Áruházban csak regisztrált vásárlók vásárolhatnak. Amennyiben a vásárló korábban nem regisztrálta még magát az Áruházban, a rendelés jóváhagyása előtt, egy regisztrációs űrlap kitöltésével adja meg vásárlási adatait. Az Áruház a regisztrációs adatoknak megfelelően teljesíti a megrendelést és állítja ki a számlát.

Bármelyik adatlapot, amelyik egy vagy több hibát tartalmaz, érvénytelennek nyilvánítjuk, és az Áruház semmilyen felelősséget nem vállal a hibás adatokból eredendő téves teljesítésért.

Termékek és árak

A vásárolt áruk jellemzőit a konkrét árucikkhez tartozó információs oldalon tudhatja meg. A vételár mindig a kiválasztott áru mellett feltüntetett ár, amely tartalmazza az ÁFÁ-t is. A termék vételára és a szállítási szolgáltatás végleges ára az az ár, amely a jóváhagyáskor a termék megnevezése mellett és a rendelésről küldött visszajelző e-mailben is szerepel. A megrendelt áru ellenértékét (az áru vételára, szállítási díja) a vásárló személyesen, vagy utánvéttel, a Magyar Posta alkalmazottjának az áru átvételekor fizeti ki.

Rendelés

Az Áruházban történt rendeléssel minden vásárló kijelenti, hogy elfogadja a vásárlási szerződést és azt magára nézve kötelező érvényűnek tekinti, valamint tisztában van a rendelés menetével. Vásárló vállalja, hogy gondoskodik az általa jóváhagyott rendelésekben megrendelt árut tartalmazó küldemények átvételéről és kifizetéséről.

Szállítási feltételek

A megrendelt áru kiszállítását a Magyar Posta végzi a vásárló által megadott címre. Amennyiben a kiszállítás során a csomag átvétele sikertelen, úgy a postás erről a körülményről értesítést hagy, majd ezt követően a csomag a megadott posta hivatalban vehető át az értesítés dátumától számított 5 napon belül.


Adatvédelem

A vásárlók személyes adatainak kezelése és felhasználása az Adatvédelmi törvény előírásainak megfelelően történik. A vásárló a regisztrációval/vásárlásával hozzájárul adatainak a vásárlási szerződésben meghatározottak szerinti kezeléséhez.

Az Áruház a vásárlók adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja, illetve alvállalkozóinak átadja (pl. Posta). Az így átadott személyes adatokat az alvállalkozók semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni.

A vásárlónak joga van az Áruháztól tájékoztatást kérni adatai kezeléséről, kérni adatainak helyesbítését, illetve adatainak az Áruház vásárlói adatbázisából való törlését.